Zadzwoń
Dojazd

Sylwester 2017/2018


1) cena za parę do dnia 30.11 - 595,00 PLN

2) cena za parę od dnia 01.12 - 650, 00PLN

3) koszt noclegu dla osób uczestniczących w Balu Sylwestrowym - 220,00 PLN z przedłużeniem doby do godziny 16:00

4) Zabawę zapewnia DJ Sento

5) istnieje możliwość zamiany Bolsa Premium na wino lub za dopłatą (100,00 PLN) zamiana Bolsa Premium na 0,7 whisky Jack Daniels


Menu

Przystawka

  • Krem z warzyw,
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola i puree z zielonego groszku w sosie pieprzowym,
  • Tiramisu,
*opcja dla wegetarian,
  • Dorsz zapiekany w migdałach

Zakąski na szwedzkim stole

Mięsa pieczone:

  • rostbeff w sosie z czerwonego wina, warzyw i ziół ze zmażonym selerem,
  • indyk faszerowany cukinią, fetą i suszonymi pomidorami,
  • boczek z mięsem mielonym,
  • karkówka w ziołach i czosnku,

Dania na zimno

  • ryba po grecku,
  • tymbaliki rybne,
  • faszerowany pstrąg,
  • roladki z łososia w sosie chrzanowym,
  • śledzie po kaszubsku (ze śmietaną, figą, musztardą francuską),
  • ryba po francusku w panierce z pomidorami,

Warzywa

  • plastry bakłażanów z dressingiem cezarskim i pomidorem,
  • roladka z cukini nadziewana kurczakiem,
  • zapiekany kalafior we francuskiej panierce z serem,
  • mix sałat w sosie vinegrette,

Sałaty

  • koreańska (marchewka, ananas, grilowany kurczak, jaja, ogórek),
  • zielona sałata z serem cheddar i awodao w sosie gorgonzolla,
  • lekka sałatka (ogórek, pomidor, grzanki, ser),
  • sałatka owocowa (jabłko, banan, żurawina, gruszka, kiwi z dressingiem limonkowym),

Ryby

  • roladki z łososia (sos chrzanowy, koper),
  • szaszłyki z krewetek, ananasa w sosie pomarańczowym,
  • pulpeciki z pstrąga w sosie koperkowo-cytrynowym,
  • sola z pianką ziołową,

Dodatkowo

  • śledzie,
  • sery,
  • wędliny,
  • galaretki drobiowe,
  • galaretki owocowe ze śmietaną i kruchym ciastkiem,
  • ciasto szefa kuchni,

II kolacja na ciepło

  • zupa gulaszowa

III kolacja

  • szynka z kapustą zasmażaną

Więcej informacji: +48 509 754 693